Header
FOCUS OP RESULTAAT
ROBERT MUNTEL FINANCIAL CONSULTANCY

Interim Finance

Onze medewerkers vormen verreweg het belangrijkste kapitaal van Robert Muntel Financial Consultancy. Continue persoonlijke ontwikkeling en opleiding in combinatie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn hierbij de uitgangspunten.

Wij zijn continu op zoek naar Finance Consultants die hun kennis en ervaring willen inzetten voor een optimaal resultaat bij onze opdrachtgevers. Naast Interim Financials in dienst van Robert Muntel Financial Consultancy werven wij ook Freelance Finance Consultants voor specifieke Interim Finance opdrachten.

 

Finance Consultant

Binnen onze organisatie wordt jou de kans geboden om je verder te ontwikkelen op het gebied van Financieel Management en Business Control. Hiervoor zijn we op zoek naar kandidaten die het beste uit zichzelf willen halen. Enerzijds door het volgen van vakgerichte opleidingen en cursussen - ook het behalen van een post-doctorale opleiding behoort tot de mogelijkheden - en anderzijds door het vervullen van nieuwe uitdagende Interim Finance opdrachten van een steeds hoger niveau.

Wij bieden:

Wij bieden een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een marktconform vast basissalaris, premievrij pensioen, lease-auto, een mobiele telefoon en een interessante bonusregeling. Ga naar Finance Consultant voor een uitgebreide functieomschrijving.

Ben je geïnteresseerd in werken bij Robert Muntel Financial Consultancy? Neem dan contact met ons op.

 

Freelance Finance Consultant

Naast de inzet van ‘eigen’ medewerkers, biedt Robert Muntel Financial Consultancy ook mogelijkheden voor Freelance Finance Consultants. Graag komen wij in contact met freelance kandidaten.

Ook wanneer je op dit moment niet beschikbaar bent, komen wij graag in contact met je. In dat geval vragen wij je ons op de hoogte te houden van de einddatum van jouw huidige Interim Finance opdracht, zodat wij alvast uit kunnen kijken naar een interessante Interim Finance opdracht die aansluit op jouw huidige opdracht en reeds opgedane ervaring.

In het kader van de Wet Deregulering Arbeidsrelatie (wet DBA) die per 1 mei 2016 in werking is getreden, heeft Robert Muntel Financial Consultancy haar overeenkomsten (zowel met Freelancers / ZZP’ers als met Opdrachtgevers) gescreend en aangepast voor zover toepasbaar. In samenspraak met de betrokken freelancers wordt nu gewerkt aan implementatie hiervan zodanig dat deze overeenkomsten in lijn zijn / komen met de modelovereenkomst Tussenkomst, zoals opgesteld door de Belastingdienst op 29-02-2016 onder nummer 9015550000-09-2. 

 

Interim Finance - meer informatie

Ben je geïnteresseerd in wat Robert Muntel Financial Consultancy voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of ga direct naar het vacatureoverzicht en bekijk de openstaande Interim Finance opdrachten.