Header
FOCUS OP RESULTAAT
ROBERT MUNTEL FINANCIAL CONSULTANCY

Opdrachtgevers

Robert Muntel Financial Consultancy biedt financieel-organisatorische ondersteuning aan bedrijven, organisaties en instellingen.

Veranderingen in organisaties, het inrichten en optimaliseren van (financieel) administratieve processen, verbeteren van de algehele managementinformatievoorziening, inzicht in de ontwikkeling van bedrijfsresultaten (business- / project control), scenario- / business planning, opzetten / verbeteren van de algehele planning & control cyclus, implementatie van financiële applicaties en het bieden van continuïteit in de financieel (strategische) bedrijfsvoering, zijn trajecten waarbij wij u van dienst kunnen zijn.

De centrale doelstelling van onze dienstverlening is het realiseren van toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers, waarbij onze relaties snel kunnen beschikken over gekwalificeerde Finance Professionals. Om die ambitie waar te kunnen maken, investeren wij niet alleen in onze medewerkers maar ook in voortdurende contacten met de arbeidsmarkt.

De kennis, ervaring en competenties van onze medewerkers garanderen u als opdrachtgever een optimale uitvoering van de opdracht waarbij wij u een aantrekkelijke tariefstelling bieden.