Header
FOCUS OP RESULTAAT
ROBERT MUNTEL FINANCIAL CONSULTANCY

Junior Finance Consultant

Ben jij op zoek naar uitdaging en variatie, bereid om het beste uit jezelf te willen halen en een optimaal resultaat neer te zetten bij onze opdrachtgevers? Kom dan ons team versterken!

 
Als Junior Finance Consultant ben je in dienst van Robert Muntel Financial Consultancy en werk je op interim / project basis bij onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn gerenommeerde middelgrote en grote organisaties, nationaal en internationaal, en bevinden zich in zowel het profit als non profit segment. Afhankelijk van opleiding en werkervaring zal je op interim basis de rol vervullen van bv. (assistent) controller, junior business controller, junior projectcontroller of junior business analyst. De duur van de opdrachten varieert van enkele maanden tot anderhalf jaar.


Ben jij in het bezit van een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op hbo / wo niveau (BE of AA) en beschik je over minimaal 2 en maximaal 5 jaren relevante werkervaring bij voorkeur opgedaan in het bedrijfsleven of bij een financieel zakelijke dienstverlener (accountancy en / of consultancy)? Bekijk dan
hier het volledige profiel!