Header
FOCUS OP RESULTAAT
ROBERT MUNTEL FINANCIAL CONSULTANCY

Onze dienstverlening

De dienstverlening van Robert Muntel Financial Consultancy berust op vier pijlers, te weten Detachering, Consultancy, Project- en Interim-management en Werving & Selectie van financieel specialisten vanaf hbo(+) niveau.

Visie
Wij richten ons op het inrichten en optimaliseren van (financieel) administratieve processen, verbeteren van de algehele managementinformatievoorziening, inzicht in de ontwikkeling van bedrijfsresultaten (business- / project control), scenario- / business planning, opzetten / verbeteren van de totale planning & control cyclus, implementatie van financiële applicaties en het bieden van continuïteit in de financieel (strategische) bedrijfsvoering.

Kernwaarden
Persoonlijke betrokkenheid, effectiviteit en deskundigheid beschouwen wij als de kernwaarden van onze onderneming.

Doelstelling
Onze doelstelling is het realiseren van toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers, waarbij onze relaties snel kunnen beschikken over gekwalificeerde Finance Professionals tegen een aantrekkelijke tariefstelling.

Kwaliteit
Robert Muntel Financial Consultancy voldoet aan de normen zoals vastgelegd in NEN 4400-1 en is opgenomen in het Register Normering Arbeid.