• Nederlands
  • Engels
+31 (0)53 482 22 44
Home » Anne de Lange

Anne de Lange

Sinds januari 2015 ben ik werkzaam als Financial Consultant bij Robert Muntel. Na operational audit- en business control rollen te hebben uitgeoefend binnen Mecom en Wegener was de dynamiek en de variëteit die het interim management biedt voor mij destijds een hele bewuste keuze.

Er komen uiteenlopende bedrijfseconomische vraagstukken en projecten op je pad bij verschillende opdrachtgevers dat je in staat stelt om jezelf in sneltreinvaart in de volle breedte van het vakgebied te ontwikkelen. Mijn passie en expertise liggen op het gebied van business controlling. De juiste brug slaan tussen Finance en de core business van een organisatie. Ik ben van mening dat je daar het verschil kan maken. Uiteraard is het belangrijk dat de basis op orde is, maar je bent als financial van echte toegevoegde waarde door vanuit bedrijfseconomische perspectief mee te kijken naar de toekomst van een organisatie. Dit gaat verder dan bijvoorbeeld een planning & control cyclus implementeren.

Inmiddels heb ik diverse opdrachten uitgevoerd bij verschillende beursgenoteerde multinationals en zorginstellingen. In de tussentijd heb ik ook mijn RC-opleiding af kunnen ronden en de thesis als onderdeel van een project bij een opdrachtgever kunnen afronden. Een win-win situatie.

Ontwikkeling vertaalt zich uiteraard niet alleen door ‘learning on the job’ maar ook door het regelmatig volgen van seminars en trainingen. Dat is dan tevens een mooi moment om met collega’s kennis uit te wisselen en elkaar op de hoogte te houden van actuele thema’s. En naast leerzaam zijn deze momenten ook zeker gezellig, ook heel belangrijk!