+31 (0)53 482 22 44
Home » Bart Kruders

Bart Kruders

Mijn naam is Bart Kruders en per november 2018 ben ik werkzaam als Finance Trainee bij Robert Muntel Financial Consultancy. Na afronding van mijn HBO Bedrijfseconomie aan Saxion Hogeschool Enschede, ben ik in 2016 gestart met de master Business Administration – Financial Management aan de Universiteit Twente in Enschede.

Bij Robert Muntel Financial Consultancy krijg ik de mogelijkheid om mijn opgedane kennis om te zetten in praktijkervaring. Ik kenmerk mijzelf als een gemotiveerd en leergierig persoon met een positieve instelling die graag het uiterste uit zichzelf wil halen. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan met nieuwe verschillende opdrachten en mij zodoende verder te ontwikkelen. Ook vind ik het belangrijk om te werken in een gedreven team en te leren van elkaars ervaring. Een goede werksfeer is hierin een belangrijk aspect.

In mijn eerste weken in de rol als Finance Trainee heb ik mij veelal verdiept in data analyse en daaropvolgend Process Mining. Een recente ontwikkeling met als uitdaging het inzichtelijk maken en verbeteren van bedrijfsprocessen. Daarnaast ondersteun ik collega consultants in het uitvoeren van opdrachten. Ook biedt deze functie mij de mogelijkheid tot het volgen van interessante cursussen om continu op de hoogte te zijn van recente ontwikkelingen in het bedrijfsleven.

Lees hier meer over de ervaringen van Bart.