+31 (0)53 482 22 44
Home » Bedrijvendagen Twente 2019

Bedrijvendagen Twente 2019

Naar aanleiding van onze aanwezigheid op de Bedrijvendagen Twente 2019 kan je hier meer informatie vinden over onze dienstverlening en mogelijkheden die er voor jou zijn!

Robert Muntel Financial Consultancy voert Interim Finance opdrachten uit voor organisaties in Nederland, met name in Midden-, Noord- en Oost-Nederland. Daarnaast ondersteunen wij organisaties met het uitvoeren van Werving & Selectie voor Finance vacatures op hbo(+)- en wo-niveau. Persoonlijke betrokkenheid, effectiviteit en deskundigheid zijn hierbij onze kernwaarden.

Tijdens een persoonlijk en vertrouwelijk kennismakingsgesprek kunnen wij elkaar beter leren kennen en jouw carrièrewensen inventariseren. Wij kunnen je direct informeren over openstaande posities of jouw gegevens bewaren en contact met je opnemen wanneer wij mogelijkheden binnen ons netwerk zien. Deze mogelijkheden kunnen ook bestaan uit eventuele afstudeerstages bij bekende opdrachtgevers.

Voor onze opdrachtgevers zijn wij altijd op zoek naar financieel talent dat zijn / haar eerste stap wil zetten na het afronden van hun opleiding. Daarnaast bieden wij een Finance Traineeship aan. Hieronder lees je hier meer over.

Finance Trainee

Als Finance Trainee ben je in dienst van Robert Muntel Financial Consultancy te Enschede en bied je ondersteuning aan onze Financial Consultants gedurende interim opdrachten die zij uitvoeren. Onze opdrachtgevers zijn gerenommeerde (inter)nationale organisaties, met name in Midden-, Noord- en Oost- Nederland en bevinden zich in zowel het profit als non profit segment. Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk gericht zijn op het analyseren en inzichtelijk maken van managementinformatie / financiële data via dashboarding. Daarnaast voer je onder begeleiding van een Financial Consultant diverse projecten uit op het gebied van (business) control en accounting & reporting.

Naast het bieden van hands-on ondersteuning aan onze Financial Consultants zal je als Finance Trainee een grote bijdrage leveren aan het uitbreiden van onze dienstverlening m.b.t. procesoptimalisatie via Process Mining.

Het spreekt voor zich dat je je als Finance Trainee voortdurend zal ontwikkelen, niet alleen in de praktijk, maar ook door het volgen van relevante opleidingen en Inhouse Seminars. Gedurende deze ontwikkeling zal je begeleid worden door een ervaren Financial Consultant.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die wij voor jou hebben of sta je open voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Neem dan contact op met Jeroen Ouwerling (06 – 547 803 62) of laat hiernaast je contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Neem contact op

Vul hier je gegevens in


    Toestemming bewaren gegevens?
    Ja ik geef toestemming voor het bewaren van mijn gegevens.

    Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
    Ja ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen