+31 (0)53 482 22 44

Bedrijvendagen Twente

Op 13 februari 2019 zal Robert Muntel Financial Consultancy op de Carrièrebeurs van de Bedrijvendagen Twente aanwezig zijn. Tijdens dit evenement dat mede georganiseerd is door Universiteit Twente, kunnen wij in contact komen met talentvolle financials die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging na afronding van hun studie.

Daarnaast kunnen wij de studenten meer informatie geven over de opdrachten die onze Financial Consultants en Finance Trainees uitvoeren en hoe wij onze mensen ondersteunen in hun ontwikkeling door middel van kennisdeling, studiemogelijkheden en Inhouse Seminars.

Naast onze aanwezigheid op de Carrièrebeurs zal er op 19 maart 2019 voor 15 studenten een kans zijn om te werken aan een Business Case uit de praktijk. Deze Business Case zal onder begeleiding staan van twee ervaren Financial Consultants. Doelstelling van deze training is om te laten zien welke opdrachten onze Financial Consultants uitvoeren en om te kijken of studenten met mooie, innovatieve en uitvoerbare uitwerkingen komen voor de Business Case.

Lees hier meer over de Bedrijvendagen Twente en onze aanwezigheid!

Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen Robert Muntel Financial Consultancy, neem dan contact op met Jeroen Ouwerling (06 – 547 803 62) of stuur ons een e-mail: info@robertmuntel.nl.

 

Hier kunt u de inhoud creëren die zal worden gebruikt binnen de module.