+31 (0)53 482 22 44

De Financial vertelt

Amber Kamphuis is sinds april 2021 bij ons in dienst als Financial Consultant.
Ze vertelt hieronder graag hoe zij haar eerste jaar binnen ons team heeft ervaren.

Vorig jaar april ben ik bij Robert Muntel gestart als Financial Consultant. In deze functie kan ik mij verder ontwikkelen van financial naar brede sparringpartner, mede met behulp van een deskundig, jong en ambitieus team!

Direct bij indiensttreding ben ik gestart bij mijn eerste opdrachtgever, waar ik tot +/- zomer 2022 werkzaam zal zijn. In deze opdracht draag ik, samen met de financiële afdeling, zorg voor een adequate financiële administratie, financiële verantwoordingen, financiële rapportages en analyses. Tijdens mijn inzet heeft de opdracht ook andere vorm gekregen, waarbij ik mij heb kunnen focussen op het nader vormgeven van project control en het opzetten / verbeteren van de analyses hierbij. Op basis van deze analyses ben ik met alle betrokkenen, w.o. het management en betrokken afdelingen het gesprek aangegaan om gezamenlijk te komen tot daadwerkelijke verbetering van de performance op basis van juiste, voortdurend actuele en transparante (periodieke) informatievoorziening.

Naast deze opdracht heb ik in de zomer een bijdrage mogen leveren aan de Financiële Benchmark Zorginstellingen VVT 2016-2020. In deze benchmark worden de belangrijkste ontwikkeling op het gebied van o.a. opbrengsten, resultaat en vermogen van (grotere) VVT instellingen geanalyseerd. Het jaar 2020 was een interessant jaar om deze benchmark op te stellen, gezien alle (financiële) ontwikkelingen in de Corona tijd.

In zowel mijn huidige opdracht als bij het schrijven van de benchmark heb ik regelmatig afstemming met mede-consultants om te sparren over relevante vraagstukken en onderling kennis te delen met collega’s die soortgelijke opdrachten uitvoeren. Het is erg fijn om in dit team te werken, waarbij uiteraard ook ruimte is voor een gezellige borrel en een leuk team-uitje!

 

 

Wil je meer informatie over een rol als Financial Consultant binnen RMFC, neem dan contact op met Job Hooge Venterink (06 – 510 821 11) of via info@robertmuntel.nl.