+31 (0)53 482 22 44

De Financial vertelt

Joris Tanke is sinds januari 2021 bij ons in dienst als Financial Consultant. In de afgelopen 6 maanden heeft hij bij diverse opdrachtgevers werkzaamheden uitgevoerd en een kwalitatieve bijdrage kunnen leveren.

Lees hieronder meer over zijn ervaringen.

Sinds januari ben ik onderdeel van het RMFC team. De reden waarom ik de overstap naar RMFC heb gemaakt is dat ik mezelf graag verder wil ontwikkelen. Als Financial Consultant krijg je wisselende opdrachten waarbij je erg veel kunt leren.

De eerste maanden zijn me erg goed bevallen. Vanaf het moment dat ik in dienst ben getreden ben ik al direct in een opdracht geplaatst. De eerste opdracht was het jaarrekeningtraject binnen een VVT instelling. Hierbij was ik verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarrekening en het begeleiden van mensen in het opstellen van de onderliggende specificaties. Dit hield in dat ik de collega’s hielp om een inhoudelijk goede specificatie op te leveren aan de accountant. Hierbij moest ik borgen dat het hele proces soepel en tijdig verliep. Gezien mijn achtergrond in de accountancy een perfecte opdracht!

Nu zit ik alweer een tijdje in mijn tweede opdracht. Hierin vervul ik de rol als Financial Controller bij een hightech bedrijf. Naast de reguliere werkzaamheden van een Financial Controller zoals de maandafsluiting, het rapporteren en analyseren van de cijfers, zijn we met een aantal projecten bezig. Een belangrijk project is de overgang naar een nieuw ERP systeem. Waarbij in fases de hele groep op hetzelfde systeem overgaat. Als financial controller mag ik hierin mee denken over het inrichten en het testen van dit systeem.  Zo zie je maar weer hoe divers de opdrachten zijn.

Wat ik hierbij erg prettig vind is dat er veel kennis en ervaring is binnen ons team. Veel professionals met verschillende achtergronden en ervaring. Waarbij kennisdeling als belangrijk onderdeel wordt gezien.

Wil je meer informatie over een rol als Financial Consultant binnen RMFC, neem dan contact op met Renate Blanckenborg (06 – 547 802 88) / Job Hooge Venterink (06 – 510 821 11) of neem contact op via info@robertmuntel.nl.