+31 (0)53 482 22 44
Home » De week van Intern Accountmanager Stephanie Meijer

De week van….

“Wat doe jij nou eigenlijk?” En “hoe ziet dan zo’n werkdag of –week eruit?”

Het zijn vragen die vaak gesteld worden. Hoewel ook voor mij geldt dat een gemiddelde week niet bestaat, geeft dit toch een beter beeld van wat ik zoal doe en hoe mijn tijdsindeling eruit ziet.

Stephanie Meijer is Intern Accountmanager bij RMFC en hieronder lees je meer over hoe een werkweek eruit kan zien!

Maandag

Kids aan het werk. Kop koffie erbij….Mailbox open… 55 nieuwe e-mailtjes!!!

Dag van de facturatie

Natuurlijk, de maandelijkse uren zijn afgesloten, een aantal uren zijn zelfs al goedgekeurd door de opdrachtgever. De facturatie naar opdrachtgevers kan gestart worden… Elke factuur wordt iedere maand weer opnieuw gecontroleerd op correctheid. Deze werkzaamheden nemen toch wel een groot deel van de dag in.

Dinsdag

Vandaag werk ik vanuit kantoor. Met de collega’s hebben we een planning gemaakt zodat we op kantoor de maatregelen rondom corona kunnen waarborgen. Elke collega werkt roulerend vanuit huis, op kantoor of heeft indien gewenst een dag vrij genomen.

Wat staat er vandaag op de planning? Deze ochtend start ik met het beantwoorden van de binnengekomen e-mail: Reacties op vacatures stuur ik door naar de behandelende collega en vragen beantwoord ik.

Daarna staat er een opdrachtverlenging op de planning. Van een lopende interim opdracht zijn de werkzaamheden verder uitgebreid waardoor onze Financial Consultant langer in opdracht blijft. De opdrachtverlenging zet ik klaar voor digitale ondertekening zodat de opdrachtgever deze ook vanuit huis kan ondertekenen. We zijn dit voorjaar begonnen met digitale ondertekening van contracten en vooral in deze tijd van thuiswerken merken wij dat dit echt goed werkt.

Doorgaans komen de Consultants vrijdag bij ons op kantoor. Er wordt met z’n allen lunch gehaald en informeel met elkaar bijgepraat. Helaas is dit in deze corona periode minder goed mogelijk waardoor we ‘digitale’ koffiemomentjes gepland hebben.  Daar moet natuurlijk wel iets lekkers bij! De kaarten en chocolade zijn besteld, de pakketjes klaargemaakt en verzonden. Op tijd voor vrijdag!

Wekelijks Accountmanagersoverleg

Tijdens ons wekelijks accountmanagementoverleg bespreken we de voortgang en de stand zaken m.b.t. commercie: Aflopende contracten, W&S vacatures en bijbehorende kandidaten. Omdat een aantal collega’s vanuit huis werken vindt afstemming plaats via digitale communicatie.

De dag vliegt voorbij!

Woensdag

Ook mijn man werkt in deze tijd vanuit huis. Om elkaar te ontlasten en de kinderen voldoende te kunnen begeleiden bij het thuisonderwijs heb ik een extra dag vrij genomen. We houden het schoolritme aan, kinderen gewoon in de kleren, om 10:00 uur fruit, samen lunchen en even naar de speeltuin en in de middag als het schoolwerk klaar is mogen ze spelen.

Donderdag

Wat is het rustig op de weg. Heerlijk doorrijden door de binnenstad van Enschede, dat is normaal rond deze tijd wel anders!

Ik begin opnieuw met de mailbox. De  facturatie heeft prioriteit dus een aantal zaken hebben moeten wachten tot vandaag. Ook vandaag staat er weer een verlenging op de planning en is er een nieuwe aanvraag voor een Interim Professional binnengekomen. Zoeken naar de juiste match! We hebben een mooi kandidatenbestand van professionals waarmee warm contact is. Op deze manier kunnen wij snel en adequaat de juiste Professional vinden voor een opdracht.

Vandaag heb ik ook telefonisch contact met een aantal Interim Finance Professionals uit ons kandidatenbestand. Wie is er op dit moment beschikbaar voor een opdracht? Hoe gaat het bij de huidige opdrachtgever en natuurlijk even bijpraten over corona.

Vrijdag

Vandaag is mijn vaste vrije dag. Maar gezellig ‘digitaal’ koffiedrinken en bijkletsen met de collega’s kun je natuurlijk niet missen. Hoe gaat het met iedereen? Iedereen nog gezond? Hoe gaat het bij de opdrachtgevers? Werkt iedereen vanuit huis?

Het blijkt dat bij een aantal collega’s de chocolade het niet tot vrijdag heeft gehaald. Foei! 😉

Dit was een week in mijn leven als Intern Accountmanager bij Robert Muntel Financial Consultancy, geen week is hetzelfde en de werkzaamheden zijn ook nog veel uitgebreider dan hier omschreven. Dat maakt deze functie enorm leuk!

Wil je meer weten over mij of mijn functie, neem dan gerust contact op via 053 – 482 22 44 of mail naar info@robertmuntel.nl. Grote kans dat je direct bij mij terecht komt!