+31 (0)53 482 22 44
Home » Derk Schipper

Derk Schipper

Mijn naam is Derk Schipper en ik ben enkele jaren werkzaam als Junior Financial Consultant bij Robert Muntel Financial Consultancy. Vanuit mijn hbo-opleiding bedrijfseconomie ben ik hier begonnen met enkele financiële benchmarks, ben vervolgens doorgegroeid en heb meerdere opdrachten bij enkele organisaties met succes mogen afronden. In deze opdrachten ben ik onder andere bezig geweest met financiële analyses, proces verbeteringen en financiële vraagstukken omtrent structurele verbetering.

Het persoonlijk contact met collega’s en hun te adviseren geeft mij veel voldoening en waardering. Ik heb een ondernemende en motiverende instelling en help de organisaties om hen effectief en efficiënt te laten werken. Zelf ben ik een vrij nuchter, positief persoon die het leuk vindt om vanuit mijn analytisch vermogen bezig te zijn.

Daarnaast vind ik het erg belangrijk om mij zelf te ontwikkelen door middel van opleidingen als het volgen van cursussen. Dit heeft tot gevolg dat ik sinds kort mijn post-hbo Managerial of Controlling heb afgerond en ben begonnen met mijn master in Controlling. De combinatie werken en leren is een leerzame combinatie, waardoor ik mijzelf steeds verder kan ontwikkelen als Junior Financial Consultant.