+31 (0)53 482 22 44
Home » Finance Controller

Finance Controller

Rollepaal is een toonaangevende fabrikant van extrusie-apparatuur voor PVC, PVC-O en PO buizen.

Voor Rollepaal zijn wij op zoek naar een Finance Controller.

Locatie: Dedemsvaart

Rollepaal is op zoek naar een ambitieuze Finance Controller die samen met het Finance team de (financiële) processen versimpelt / optimaliseert, beter beheersbaar maakt en de financiële rapportages / verslaglegging verbetert. Ben je ambitieus, beschik je over de drive om Rollepaal verder te professionaliseren en ben je klaar voor een (nieuwe) uitdaging?

Over Rollepaal

Rollepaal is een toonaangevende fabrikant van extrusie-apparatuur voor PVC, PVC-O en PO buizen. De experts van Rollepaal ontwikkelen duurzame, innovatieve en kostenbesparende oplossingen voor buisproducenten wereldwijd. De oplossingen van Rollepaal maken het voor buisproducenten bijvoorbeeld mogelijk met recyclaat te werken. Met meer dan 50 jaar ervaring is Rollepaal expert als het gaat om het leveren van apparatuur voor buisfabrikanten.

Rollepaal exporteert haar producten naar meer dan 100 landen. Via haar vestigingen in Nederland (Dedemsvaart), de Verenigde Staten (Baltimore), India (Ahmedabad) en via agenten wereldwijd, heeft het bedrijf in veel landen advies en service beschikbaar.

Rollepaal is onderdeel van Hydratec Industries NV. Hydratec Industries NV is een technologiebedrijf, een wereldwijd actieve specialist in industriële systemen en plastic componenten.

Jouw nieuwe functie

“Het Finance team bij Rollepaal zoekt een nieuwe collega om bij dit innovatieve en ondernemende bedrijf stappen te zetten op het vlak van (financiële) beheersing en procesverbetering. Als je ambitieus, gedreven, maar ook samenwerkingsgericht bent en verder wilt groeien in een finance eindverantwoordelijke rol, laat dan van je horen!” – Diana Roijmans, CFO.

Werkzaamheden

 • Verantwoordelijk voor externe en interne financiële verslaglegging voor de Rollepaal Group (USA, India en Nederland) en de analyse van de cijfers;
 • Opstellen, analyseren en beoordelen balansspecificaties / onderbouwingen en begeleiden accountantscontrole;
 • Verantwoordelijk voor cash management (forecasting, analyse en advies);
 • Ontwikkelen en bewaken van administratieve organisatie en maatregelen interne controle en risicomanagement;
 • Zorgdragen voor inrichting, beheer en versimpeling / optimalisatie van financiële processen;
 • Onderhouden van contacten en het verschaffen van informatie aan derden wo. accountants, fiscalisten, verzekeringsmaatschappijen en banken;
 • Verzorgen voor diverse fiscale aangiften en afdrachten, bewaken en aanvragen van bankgaranties;
 • Analyseren van cijfers en hierover advies uitbrengen aan MT;
 • Opzetten (financiële) dashboards om business meer inzicht te geven / monitoren van doelstellingen;
 • Business partner voor het directieteam en eventuele doorgroei op termijn naar eindverantwoordelijke Finance Director (CFO).

Functie-eisen

 • In bezit van een afgeronde hbo- / wo-opleiding in de richting van bedrijfseconomie of accountancy;
 • Werkervaring opgedaan in de accountancy met internationale industriële klanten als opdrachtgever, eventueel aangevuld met enkele jaren ervaring als Finance Controller in een technische productie omgeving (samen ca. 6-8 jaren);
 • Werkervaring in een technische projectenorganisatie is een pre;
 • Gedegen kennis van IFRS;
 • Kennis van financiële informatiesystemen, sterke affiniteit met ICT en uitgebreide kennis van Excel;
 • De ambitie om op termijn CFO te worden;
 • Competenties: kritisch analytisch, hands on, pro actief, resultaatgericht, stressbestendig, samenwerkingsgericht, business sense, richtinggevend en overtuigend.

Aanvullende informatie

Bij Rollepaal heerst een informele, plezierige en goede werksfeer, waar jij je gemakkelijk door de organisatie kunt bewegen, van directie tot productie. Rollepaal biedt jou een uitdagende rol waarin je veel ruimte krijgt om jouw toegevoegde waarde te laten zien en om op termijn verder door te kunnen groeien naar Finance Director (CFO) . De functie betreft een fulltime dienstverband.

Voor meer informatie kun je contact opnement met Renate Blanckenborg of Job Hooge Venterink via telefoonnummer 053 – 482 22 44. Graag ontvangen wij jouw CV op het volgende e-mailadres: info@robertmuntel.nl.

Solliciteer direct

Vul hier je gegevens in

  CV uploaden

  Toestemming bewaren gegevens?
  Ja ik geef toestemming voor het bewaren van mijn gegevens.

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
  Ja ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen