+31 (0)53 482 22 44
Home » Interim Finance (Financials)

INTERIM FINANCE

Onze medewerkers vormen het belangrijkste onderdeel van Robert Muntel Financial Consultancy. Continue persoonlijke ontwikkeling en opleiding in combinatie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn hierbij de uitgangspunten.

Wij zijn continu op zoek naar Finance Consultants die hun kennis en ervaring willen inzetten voor een optimaal resultaat bij onze opdrachtgevers. Naast Interim Financials in dienst van Robert Muntel Financial Consultancy werven wij ook Freelance Finance Consultants voor specifieke Interim Finance opdrachten.

FINANCIAL CONSULTANT

Binnen onze organisatie wordt jou de kans geboden om je verder te ontwikkelen op het gebied van Financieel Management en (Business) Control. Hiervoor zijn we op zoek naar kandidaten die het beste uit zichzelf willen halen. Enerzijds door het volgen van vakgerichte opleidingen en cursussen, bijvoorbeeld het behalen van een RA / RC opleiding en anderzijds door het vervullen van nieuwe uitdagende Interim Finance opdrachten van een steeds hoger niveau.

Wij bieden een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een marktconform basissalaris, premievrij pensioen, mobiliteitsregeling, een mobiele telefoon en een interessante bonusregeling. De uitgebreide functieomschrijving kun je hier vinden.

Ben je geïnteresseerd in werken bij Robert Muntel Financial Consultancy? Neem dan contact met ons op.

FREELANCE FINANCE CONSULTANT

Naast de inzet van ‘eigen’ medewerkers, biedt Robert Muntel Financial Consultancy ook mogelijkheden voor Freelance Finance Consultants.

Ook wanneer je op dit moment niet beschikbaar bent, komen wij graag in contact met je. In dat geval vragen wij je ons op de hoogte te houden van de einddatum van jouw huidige Interim Finance opdracht, zodat wij alvast uit kunnen kijken naar een interessante Interim Finance opdracht die aansluit op jouw huidige opdracht en reeds opgedane ervaring.

Met ingang van 30 april 2021 is de Algemene Modelovereenkomst Tussenkomst door de belastingdienst geüpdatet. Onze overeenkomsten met Freelancers / ZZP’ers en met opdrachtgevers zijn in lijn met de huidige Algemene Modelovereenkomst Tussenkomst onder nummer 90821.25537.3.0.

LAAT JE CV ACHTER

Vul hier je gegevens in

    CV uploaden

    Toestemming bewaren gegevens?
    Ja ik geef toestemming voor het bewaren van mijn gegevens.

    Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
    Ja ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen