+31 (0)53 482 22 44

Home » Inhouse Seminars

INHOUSE SEMINARS

Robert Muntel Financial Consultancy organiseert jaarlijks meerdere Inhouse Seminars in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Door het o.a. organiseren van onze Inhouse Seminars wordt vakkennis bijgehouden en aangescherpt en werken wij continue aan onze belangrijkste kernwaarden te weten persoonlijke betrokkenheid, effectiviteit en deskundigheid.

Graag delen wij deze kennis met onze relaties. Naast onze eigen Consultants bestaat de (steeds wisselende) deelnemersgroep o.a. uit ‘partners in business’, waaronder betrokken (interim) Financials en opdrachtgevers.

Recente Inhouse Seminars:

Robotics in Finance (juni 2018)

Robotics Process automation, ofwel RPA, is een van de disruptieve technologieën in Finance. Deze technologie automatiseert repetitieve of transactionele handelingen. Handwerk en outsourcing behoren tot het verleden en kosten kunnen met 80% (!) afnemen. Tijd dus om robotics te verwelkomen in Finance!

Tijdens deze ‘awareness session’ heeft Joris Juttmann aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden zijn ervaringen en inzichten over RPA met ons gedeeld.

Geniet IT het vertrouwen? (juni 2017)

Brenno de Winter is onderzoeksjournalist met specialisatie in IT-beveiliging en privacy. Hij schrijft voor verschillende vaktijdschriften, nieuwswebsites, diverse e-zines en eigen uitgaven. De Volkskrant omschreef hem in 2014 als ‘De Nederlandse Edward Snowden’. Zijn specialisatie ligt op het gebied van informatiebeveiliging, hacking, privacy en de ontwikkeling van de informatiemaatschappij.

De opmars van de informatiesamenleving heeft een forse invloed op het functioneren van de economie. Met behoorlijk grote snelheid zien we werk gestandaardiseerd worden door computersystemen en robots. Daarmee verdwijnen langzaam beroepsgroepen en zien we nieuwe functies terugkomen. Sluit dat nog op elkaar aan of zien we gaten ontstaan? Is er nog toekomst voor de financieel professional in dit plaatje en als dat zo is: hoe zit de financiële functie van de toekomst eruit? Brenno sprak over de gevolgen van de informatiesamenleving op ons dagelijks leven en de ontwikkeling van de economie.

Richard Hoedeman is expert op het gebied van Agile Projectmanagement, vanuit deze expertise traint en coacht hij vele professionals.

Wil je meer informatie over onze Inhouse Seminars en/of lijkt het je leuk een keer deel te nemen, neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Neem vrijblijvend contact op met ons door middel van het onderstaande formulier.


Toestemming bewaren gegevens?
Ja ik geef toestemming voor het bewaren van mijn gegevens.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Ja ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen