+31 (0)53 482 22 44
Home » Inhouse Seminars

INHOUSE SEMINARS

Robert Muntel Financial Consultancy organiseert jaarlijks meerdere Inhouse Seminars in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Door het o.a. organiseren van onze Inhouse Seminars wordt vakkennis bijgehouden en aangescherpt en werken wij continue aan onze belangrijkste kernwaarden te weten persoonlijke betrokkenheid, effectiviteit en deskundigheid.

Graag delen wij deze kennis met onze relaties. Naast onze eigen Consultants bestaat de (steeds wisselende) deelnemersgroep o.a. uit ‘partners in business’, waaronder betrokken (interim) Financials en opdrachtgevers.

Inhouse Seminars

 

‘Process Mining: Data als nieuwe motor voor integrale procesverbetering’

Process Mining is voor organisaties cruciaal om vanuit grote hoeveelheden data, integraal inzicht te verkrijgen in processen en zich te kunnen richten op verbetering van effectiviteit, efficiëntie en compliance van bedrijfsprocessen.

Tijdens dit seminar hebben onze eigen collega’s Maarten Grefte, Roel Mensink en Jasper Markink aan de hand van concrete toepasbaarheid uitleg gegeven over hoe Process Mining een bijdrage kan leveren aan het inzichtelijk maken van processen in verschillende contexten.

 

Robotics in Finance

Robotics Process automation, ofwel RPA, is een van de disruptieve technologieën in Finance. Deze technologie automatiseert repetitieve of transactionele handelingen. Handwerk en outsourcing behoren tot het verleden en kosten kunnen met 80% (!) afnemen. Tijd dus om robotics te verwelkomen in Finance!

Tijdens deze ‘awareness session’ heeft Joris Juttmann aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden zijn ervaringen en inzichten over RPA met ons gedeeld.

Psychologie van Management Control

In dit seminar heeft Paul Rulkens zijn ideeën om organisaties te laten accelereren beschreven. Hierin betrof het voornamelijk psychologische theorieën en strategieën om op de meest snelle, eenvoudige en elegante manier zakelijk en professioneel succes te behalen. Cultuur, leiderschap, HPO (High Performance Organisatie) en de link met bestaande KPI’s stonden centraal in de besproken strategieën.

Paul Rulkens is een internationaal bekroond spreker die in de afgelopen jaren over de hele wereld duizenden professionals en drukke executives heeft geholpen bij de zoektocht naar het maximaal haalbare, zowel op persoonlijk als organisatorisch vlak. Zijn ideeën worden beschreven als provocatief en contra-intuïtief, maar altijd zeer effectief.

Wil je meer weten over de inhoud van dit seminar? Klik dan hier voor de MindMap Psychologie van Management Control.

Wil je meer informatie over onze Inhouse Seminars en/of lijkt het je leuk een keer deel te nemen, neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Neem vrijblijvend contact op met ons door middel van het onderstaande formulier.


    Toestemming bewaren gegevens?
    Ja ik geef toestemming voor het bewaren van mijn gegevens.

    Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
    Ja ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen