+31 (0)53 482 22 44
Home » Jasper Markink

Jasper Markink

Mijn naam is Jasper Markink en ik woon in Enschede. Na het afronden van mijn HBO Bedrijfseconomie bij Saxion in Enschede, ben ik in juli 2018 begonnen bij Robert Muntel Financial Consultancy in de functie van Finance Trainee. De zeer professionele, persoonlijke en vriendelijke manier waarop wordt omgegaan met zowel opdrachtgevers als collega’s was voor mij een belangrijke reden om te kiezen voor Robert Muntel Financial Consultancy als mijn eerste werkgever in mijn financiële loopbaan.

In mijn eerste maanden heb ik onder andere gewerkt aan een aantal financiële benchmarks van de zorgsector. Daarnaast bood ik ondersteuning aan de Financial Consultants door het verzamelen van gegevens het maken van dashboards / rapportages. Bovendien liep ik af en toe mee met Financial consultants om indruk te krijgen van de systemen en werkwijzen bij verschillende opdrachtgevers.

Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en zit ik het grootste gedeelte van mijn tijd bij opdrachtgevers. Ik draai mee met de dagelijkse gang van zaken binnen finance waar ik medeverantwoordelijk ben voor de maand- en kwartaalafsluiting en de financiële rapportages aan het management. Daarnaast lever ik een bijdrage aan het efficiënter inrichten van financiële werkzaamheden en het verbeteren van de informatievoorziening aan het management. Zo ben ik betrokken bij het selectie- en implementatieproces van een nieuw ERP pakket, waarmee bovenstaande verbeteringen ten aanzien van een efficiënter en effectiever operationeel en administratief proces kunnen worden gerealiseerd.

Daarnaast ben ik nauw betrokken bij de ontwikkeling van Process Mining en Robotic Process Automation (RPA) als financiële dienst.

In het kader van Process Mining heb ik een Masterclass aan de Erasmus Universiteit Rotterdam mogen volgen. Ik heb onderzoek gedaan naar de beschikbare tools en technieken om succesvolle Process Mining analyses uit te voeren en ben sinds de eerste pilot betrokken geweest bij de praktische toepassing van Process Mining bij onze opdrachtgevers. Sindsdien heb ik de nodige ervaring opgedaan in het analyseren van bedrijfsprocessen en het ontdekken van knelpunten door middel van Process Mining.

In het kader van RPA heb ik diverse online trainingen gevolgd en heb ik ook hier vanaf het begin mogen bijdragen aan de ontwikkeling van onze kennis en ervaring op gebied van deze opkomende technologie. Inmiddels hebben we bij verschillende opdrachtgevers meerdere administratieve processen naar tevredenheid gerobotiseerd.