• Nederlands
+31 (0)53 482 22 44
Home » Jeroen Blokvoord

Jeroen Blokvoord

Mijn naam is Jeroen Blokvoord en ik ben werkzaam als Financial Consultant binnen Robert Muntel Financial Consultancy. Als Financial Consultant word ik gedetacheerd bij verschillende organisaties en opdrachtgevers om aan de slag te gaan met financiële (strategische) vraagstukken gericht op verandering en verbetering. Waarde toevoegen richting opdrachtgevers vind ik erg belangrijk met structurele verbetering van de organisatie als gevolg.

Waarom ik deze functie zo leuk vind? Vanuit mijn achtergrond als RA gecombineerd met RC en mijn analytisch vermogen, vind ik het leuk om cijfers en trends te vertalen naar verandering in strategie en processen. Het omgaan met mensen en hen in beweging krijgen richting verandering en verbetering vanuit draagvlak, empathie en oprechte interesse is iets waar ik motivatie en energie van krijg. Uiteindelijk zijn het de mensen zelf die het moeten doen.

Daarnaast vind ik het belangrijk om mij permanent te blijven ontwikkelen door het volgen van opleidingen, cursussen en trainingen. Robert Muntel Financial Consultancy biedt mij deze mogelijkheden, waardoor ik mijzelf steeds verder en breder kan ontwikkelen als Finance Consultant.
Ik ben een persoon met een positieve, ondernemende en motiverende instelling. Het bereiken van doelen vind ik belangrijk, evenals onderdeel uitmaken van een team. Met een nuchtere, hands-on mentaliteit probeer ik mensen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.