+31 (0)53 482 22 44
Home » Junior Recruitment Consultant

Junior Recruitment Consultant

Binnen ons accountmanagement team zijn we op zoek naar een talentvolle Junior Recruitment Consultant

Locatie: Enschede

Robert Muntel Financial Consultancy is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van Finance & Control met name gericht op Midden-, Noord- en Oost-Nederland. Naast het uitvoeren van Interim Finance opdrachten, vervullen wij permanente Finance vacatures voor onze opdrachtgevers.

Het vakgebied Finance verandert snel. Toepassing van data gedreven technologieën speelt een steeds grotere rol en is hiermee van invloed op de kennis, vaardigheden en competenties waar (toekomstige) Financials over zouden moeten beschikken. Ben jij in staat om dit talent te herkennen en lijkt het je leuk om in dit dynamische speelveld continu op zoek te gaan naar de Financial van de toekomst? Neem dan contact met ons op!

 

Jouw nieuwe functie:

“Binnen ons accountmanagement team zijn we op zoek naar een talentvolle versterking van ons team die het als een uitdaging ziet om op zoek te gaan naar de ‘Financial van de toekomst’ ! Je bent leergierig, samenwerkingsgericht en vindt het leuk om nieuwe mensen te leren kennen, dit contact te onderhouden en zo voortdurend te werken aan verdere kwalitatieve ontwikkeling van ons netwerk in Midden /  Noord- Oost Nederland” – Job Hooge Venterink, Recruitment Consultant.

 Als Junior Recruitment Consultant is het jouw opdracht om de beste Finance Professionals uit de markt te halen en een netwerk van Finance Professionals op te bouwen. Vanuit een creatieve en pro actieve benadering ben je continu op zoek naar getalenteerde Finance Professionals. Vanuit jouw oprechte interesse in kandidaten, door hen goed te volgen en het stellen van de juiste vragen, zorg je voor de juiste match tussen opdrachtgevers en kandidaten. Je werkt daarbij nauw samen met het accountmanagement team.

 

Jouw profiel:

Je beschikt over commerciële feeling, je hebt een lange adem en bent continu gefocust op het bij elkaar brengen van kandidaten en opdrachtgevers. Je beschikt over het talent om op creatieve wijze de juiste kandidaten te bereiken en te boeien.

Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding op HBO of WO niveau en hebt de drive om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig Recruitment Consultant. Verder beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Affiniteit met internetmarketing evenals kennis van en ervaring met het professioneel uitnutten van social media (wo. LinkedIn) is een pre.

Je bent dienstverlenend, werkt accuraat en bent goed in staat om op verschillende niveaus te schakelen. Tenslotte, maar niet onbelangrijk: het vakgebied Finance heeft jouw interesse.

Solliciteer direct

Vul hier je gegevens in

  CV uploaden

  Toestemming bewaren gegevens?
  Ja ik geef toestemming voor het bewaren van mijn gegevens.

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
  Ja ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

  Jouw werkweek:

  Dit kan je van ons verwachten:

   

  Wij bieden jou de mogelijkheid om je binnen het vakgebied recruitment (verder) te ontwikkelen waarin je samen met het Accountmanagement – een klein team van enthousiaste en gedreven collega’s – dagelijks aan de slag gaat. Jouw eigen inbreng hierin wordt van harte toegejuicht. Het betreft een fulltime functie waarbij wij jou een goed arbeidsvoorwaardenpakket bieden, waaronder een marktconform salaris, premievrije pensioenregeling en studiemogelijkheden.

  Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Job Hooge Venterink of Renate Blanckenborg via telefoonnummer 053 – 48 22 244

  Graag ontvangen wij jouw CV en motivatie op het volgende e-mailadres: info@robertmuntel.nl