+31 (0)53 482 22 44
Home » Kennisdeling binnen RMFC

Kennisdeling binnen RMFC

Vanuit de opdrachten die onze Financial Consultants uitvoeren binnen verschillende organisaties komen veel waardevolle inzichten naar boven die voor verschillende collega’s een kwalitatieve bijdrage kunnen leveren in verdere uitvoering van opdrachten.

Om deze kennis delen met collega’s zodat dit kan worden toegepast binnen andere opdrachten die lopen of in de toekomst gaan spelen, vinden wij het belangrijk dat onze Financial Consultants proactief en interactief contact zoeken met elkaar om kennisoverdracht plaats te laten vinden.  Hierdoor kunnen wij binnen de opdrachten de toegevoegde waarde voor organisaties vergroten en bijdragen aan verdere kwalitatieve uitvoering van opdrachten.

Hiervoor hebben wij verschillende ruimtes ingericht waar Financial Consultants gebruik van kunnen maken om deze kennis met elkaar te delen en tot nieuwe inzichten te komen. Wij merken dat naast het delen van kennis en het komen tot nieuwe inzichten / verdere ontwikkeling deze momenten ook bijdragen aan de positieve en informele sfeer in ons team.

Mooi om te zien dat kennisdeling zorgt voor nieuwe ontwikkelingen binnen de opdrachten die wij uitvoeren en ons als gehele organisatie kan versterken!

 

NEEM CONTACT OP

Neem vrijblijvend contact op met ons door middel van het onderstaande formulier.


    Toestemming bewaren gegevens?
    Ja ik geef toestemming voor het bewaren van mijn gegevens.

    Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
    Ja ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen