+31 (0)53 482 22 44
Home » Kiona Bruns

Kiona Bruns

Achtergrond

Ik ben Kiona Bruns en sinds februari 2017 werkzaam bij Robert Muntel Financial Consultancy.

Na bijna 6 jaar in de accountancy (PwC) te hebben gewerkt, waarbij ik controle opdrachten heb uitgevoerd bij zowel grote profit (beursgenoteerde) ondernemingen als bij grotere non-profit organisaties, heb ik de overstap gemaakt naar controlling. Ik ben binnen een grote woningcorporatie in Twente 2 jaar werkzaam geweest als business controller en 4 jaar als concern controller. Omdat projectmatig werken met een duidelijk kwalitatief en kwantitatief resultaat mij aanspreekt, heb ik hierna de overstap gemaakt naar Robert Muntel Financial Consultancy.

Expertise en opdrachten

Business control is waar binnen controlling mijn interesse ligt; de blik vooruit en met een duidelijke bijdrage aan het behalen van concrete resultaten voor de organisatie. Toevoegen van waarde aan een organisatie vind ik erg belangrijk; continu op zoek naar hoe processen slimmer, efficiënter en  effectiever kunnen worden ingericht.

Opdrachten waar ik energie uit haal betreffen dan ook het coördineren en uitvoeren van (structurele) verander- en verbetertrajecten, het opzetten en de inrichting van adequate management informatie in lijn met de strategie van een onderneming en IT projecten ten behoeve van verdere automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen. In deze gebieden heb ik binnen Robert Muntel Financial Consultancy reeds de nodige ervaring opgedaan middels het uitvoeren van opdrachten bij verschillende opdrachtgevers.

Kernwoorden welke mij omschrijven zijn: kritisch, resultaatgericht, teamspeler.

Mocht u meer willen weten over de door mij uitgevoerde opdrachten neemt u dan gerust contact op.