+31 (0)53 482 22 44
Home » Onze dienstverlening

ONZE DIENSTVERLENING

De dienstverlening van Robert Muntel Financial Consultancy bestaat uit Consultancy, Project- en Interim-management en Werving & Selectie van financials op hbo(+)- en wo-niveau.

VISIE

Onze doelstelling is het realiseren van toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers, waarbij onze relaties snel kunnen beschikken over gekwalificeerde Financial Consultants tegen een marktconforme tariefstelling. Persoonlijke betrokkenheid, effectiviteit en deskundigheid beschouwen wij als de kernwaarden van onze onderneming.

 

FOCUS

De focus van onze dienstverlening ligt op:

  • inrichten en optimaliseren van (financieel) administratieve processen
  • verbeteren van de algehele managementinformatievoorziening
  • verkrijgen / geven van inzichten in de ontwikkeling van bedrijfsresultaten
  • scenario- / business planning
  • opzetten / optimaliseren van de totale planning & control cyclus
  • implementatie van (financiële) systemen / applicaties
  • bieden van continuïteit in de financieel (strategische) bedrijfsvoering

 

KWALITEIT

Robert Muntel Financial Consultancy stimuleert en ondersteunt haar Financials als het gaat om scholing en ontwikkeling. Daarnaast moedigt zij haar Financials aan om initiatief te nemen als het gaat om het implementeren van nieuwe ideeën en werkwijzen. Hierdoor blijft de organisatie zich ontwikkelen en verbeteren om kwalitatieve dienstverlening voor onze opdrachtgevers te kunnen waarborgen.

Onze consultants worden gestimuleerd om zich te blijven ontwikkelen d.m.v. het volgen van opleidingen, bijvoorbeeld in de richting van RA of RC. Deze opleidingen worden in deeltijd gevolgd zodat de consultants het geleerde direct kunnen vertalen naar praktijksituaties en vice versa. Deze ontwikkelingen dragen bij aan continue verbetering van onze dienstverlening tegenover onze opdrachtgevers.

Om in te spelen op ontwikkelingen binnen de financiële wereld, biedt Robert Muntel Financial Consultancy Junior Finance Talent traineeships aan. In deze traineeships worden zij begeleid door ervaren Financial Consultants waardoor zij inzicht vergaren in de verschillende aspecten van Financial Consultancy.

Voor meer informatie omtrent onze dienstverlening kun je contact met ons opnemen.

NEN 4400-1 / Register Normering Arbeid

Robert Muntel Financial Consultancy voldoet aan de normen zoals vastgelegd in NEN 4400-1 en is opgenomen in het Register Normering Arbeid. Onze werkwijze en contracten zijn volledig ‘compliant’ met de geldende wet- en regelgeving.