+31 (0)53 482 22 44
Home » Patrick Konniger

Patrick Konniger

Sinds 2010 ben ik werkzaam voor Robert Muntel Consultancy als ervaren consultant / interim-manager. Daarvoor ben circa 13 jaar werkzaam geweest in de accountancy. Binnen de accountancy heb ik vooral gewerkt voor zowel nationale – als internationale bedrijven, waarbij werkzaamheden onder andere waren gericht op organisatieadvies, het uitvoeren en daarna coördineren van de jaarrekeningcontroles, het begeleiden van overnames en het uitvoeren van bijzondere opdrachten.

De ervaring en opgedane kennis vanuit de accountancy kan ik uitstekend bij mijn huidige werk gebruiken. Tevens heb ik die kennis verder aangevuld door vanuit Robert Muntel Financial Consultancy de opleiding tot Register Controller (RC) te volgen.

De afgelopen jaren heb ik voor diverse opdrachtgevers met heel veel plezier gewerkt aan de meest uiteenlopende opdrachten binnen uiteenlopende branches, waardoor ik breed inzetbaar ben geworden. De opdrachten waren zeer divers van aard en binnen verschillende organisaties, binnen zowel de profit en de non-profit, beursgenoteerd / niet beursgenoteerd. De ene keer werkte ik als senior business consultant, de andere keer als interim-manager, financieel manager, de echte consultant of als projectmanager. Juist die mix aan veelzijdigheid houdt mij scherp en geeft mij de uitdaging in mijn werk.

Overeenkomsten tussen alle opdrachten zijn overigens wel, dat vrijwel alle opdrachten bij grotere organisaties zijn met vaak een omzet van € 100 miljoen of meer of organisaties waar ondanks de beperktere omvang veel speelde. Bij de opdrachten houd van ik vooral van die uitdaging, het niet-routinematige werk waarbij in kortere tijd aantoonbaar resultaat dan wel – verbetering moeten worden gerealiseerd.

Opdrachtgevers omschrijven mij onder andere als pro-actief, betrouwbaar, resultaatgericht en in staat om samen met de medewerkers en met andere afdelingen vooruitgang en verbetering te realiseren.

Mocht je meer willen weten over de uitgevoerde opdrachten en willen weten wat ik voor u kan betekenen, neem dan gerust contact met me op.