+31 (0)53 482 22 44

Process Mining

Binnen Robert Muntel Financial Consultancy houden wij ons bezig met vernieuwing en ontwikkeling die kan bijdragen aan het realiseren van verbetering / verandering in (financiële) processen binnen organisaties.

Recente ontwikkelingen in de Finance wereld laten zien dat er een overvloed aan data beschikbaar is waardoor de kans bestaat dat organisaties het overzicht en de toepasbaarheid kwijtraken. Inzicht in data en het creëren van toegevoegde waarde voor de organisatie zijn ontwikkelingen die zich steeds meer manifesteren en bijdragen aan het toekomstgerichte en strategische karakter dat verlangt wordt van een financieel professional.

Process Mining is één van deze ontwikkelingen die in de afgelopen periode een toegevoegde waarde is geweest bij het continueel in kaart brengen van processen binnen organisaties om toekomstgericht te werk te gaan. In samenwerking met Fluxion en de Process Mining Tool Disco zijn wij binnen Robert Muntel Financial Consultancy bezig geweest met het creëren van toepasbaarheid van Process Mining voor onze opdrachtgevers.

Voor meer informatie over de werkwijze en toepassingen van Process Mining en de Factsheets van onze uitgevoerde opdrachten kun je hier terecht.