+31 (0)53 482 22 44
Home » Ronald Pikkemaat

Ronald Pikkemaat

Als Financial Consultant zorg ik er in nauwe samenwerking met de opdrachtgever voor om de organisatie een stap verder te krijgen. Zo initieer en geef ik leiding aan verbetertrajecten, zoals het uniformeren en samenvoegen van processen, afdelingen en organisaties, als gevolg van bijvoorbeeld startups, fusies en reorganisaties. Tevens heb ik veelvuldig deelgenomen en sturing gegeven aan automatiseringsprojecten, zoals implementaties van ERP systemen, systeemintegraties en digitalisering van financiële en facturatieprocessen. Naast grote verandertrajecten ondersteun en adviseer ik managers bij de strategische en tactische aansturing van hun organisatie. Hierbij ben ik zeer bedreven in het opstellen en  verder optimaliseren van management informatie. Zodat de organisatie in staat wordt gesteld om te allen tijde weloverwogen Risk/Reward gebaseerde beslissingen te kunnen nemen.

Waarom ik deze functie zo leuk vind? Door de veelal vrije rol met een objectiever perspectief vind ik het heel leuk om de organisatie en hun mensen verder te kunnen helpen. Het geeft mij een enorme voldoening om iedere opdracht iets achter te laten, waar de organisatie echt iets aan heeft en verder mee kan.

Robert Muntel Financial Consultancy is voor mij de juiste plek om mij telkens weer verder te ontwikkelen als financial consultant, interim financial en interim manager. Dit vanwege de veelvoud aan verschillende organisaties en opdrachten. Telkens kom ik weer voor een nieuw vraagstuk en uitdaging te staan.

Van huis uit ben ik Technisch Bedrijfskundige en Register Controller. Mijns inziens zijn deze opleidingen een ideale combinatie om voor iedere organisatie van grote meerwaarde te kunnen zijn. Kortom getting managers in controle!

Als persoon word ik omschreven als doelgericht, loyaal en kritisch. Daarnaast bezit ik over een grote dosis doorzettingsvermogen, Twentse nuchterheid, en humor. Mijn grote interesse in mensen, processen en systemen zijn voor mij de drijfveer om mij in te zetten voor een optimale uitkomst.