+31 (0)53 482 22 44

Inhouse Seminar Process Mining

Wij zijn trots aan te kunnen kondigen dat wij op woensdag 27 november 2019, in samenwerking met de NBA, ons eigen Inhouse Seminar ‘Process Mining: Data als de nieuwe motor voor integrale procesverbetering’ voor onze relaties organiseren.

Process Mining is booming!
Process Mining is door onderzoeks- en adviesbureau Gartner benoemd als disruptieve trend en heeft met de publicatie van Gartners Process Mining Market Guide begin 2018 definitief een positie in het landschap van data gedreven technologieën verworven als apart marktsegment.

Process Mining is al succesvol toegepast in honderden organisaties, uiteenlopend van gemeenten en ziekenhuizen tot leveranciers van hightech-systemen. Lees hier meer over onze ervaringen met Process Mining

 

Wij onderschrijven het belang van Process Mining en zullen middels dit Seminar via een combinatie van theorie en concrete, eigen praktijkervaringen inzicht geven in de relevantie, ontwikkelingen en toegevoegde waarde van Process Mining.

 

Ben jij ook geïnteresseerd in deze technologische innovatie en onze ervaringen of wil je meer weten over de inhoud van ons Seminar? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

NEEM CONTACT OP


    Toestemming bewaren gegevens?
    Ja ik geef toestemming voor het bewaren van mijn gegevens.

    Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
    Ja ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen