+31 (0)53 482 22 44

Home » Toegevoegde waarde Process Mining

Toegevoegde waarde van Process Mining

Het begrijpen en kunnen doorgronden van ‘key’ processen binnen organisaties middels Process Mining vormt de basis voor efficiëntere en effectievere bedrijfsvoering. Met behulp van integrale visualisaties brengt Process Mining het werkelijke procesverloop in beeld en geeft het organisaties inzicht in mogelijk verbeterpotentieel.

In de digitale wereld van nu is Process Mining voor organisaties cruciaal om vanuit grote hoeveelheden data, werkelijk inzicht te verkrijgen in ‘key’ processen en zich te kunnen richten op verbetering van effectiviteit, efficiëntie en compliance van bedrijfsprocessen. Process Mining is al succesvol toegepast in honderden organisaties, uiteenlopend van gemeenten en ziekenhuizen tot technische (hightech) productie – dienstverlenende organisaties.

Wij willen de toegevoegde waarde van Process Mining graag nader toelichten via een informatieve presentatie waarin via een combinatie van theorie en praktijk inzicht gegeven wordt in de relevantie, ontwikkelingen en werkwijze omtrent Process Mining. Daarnaast wordt de brede toepasbaarheid geduid door het behandelen van enkele concrete eigen ervaringen.

Wil je de informatieve presentatie omtrent Process Mining ontvangen? Vul het contactformulier in en wij zullen de presentatie naar je toe sturen!

NEEM CONTACT OP

Neem vrijblijvend contact op met ons door middel van het onderstaande formulier.


    Toestemming bewaren gegevens?
    Ja ik geef toestemming voor het bewaren van mijn gegevens.

    Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
    Ja ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen