+31 (0)53 482 22 44
Home » Verbetering planning & control cyclus en SOx compliance alsmede SAP FI-CO implementatie

UITGEVOERDE OPDRACHTEN

Robert Muntel Financial Consultancy heeft zich gespecialiseerd in het optimaal invullen van Finance vacatures op hbo(+) en academisch niveau. Wij zorgen voor een uiterst precieze match tussen uw vraag en onze kandidaten. Door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk van kandidaten, onze kennis van de markt en het eventueel inschakelen van de juiste media vinden wij snel de juiste kandidaat.

VERBETERING PLANNING & CONTROL EN SOX COMPLIANCE ALSMEDE SAP FI-CO IMPLEMENTATIE

‘Verbetering planning & control cyclus en SOx compliance alsmede SAP FI-CO implementatie’

Deze opdracht is uitgevoerd door Chris van der Voort. Chris (34 jaar) is in het bezit van de opleidingen HEAO BE, drs. RA en Executive Master of Finance & Control / Register Controller (EMFC RC).

 

OPDRACHTGEVER

Internationale industriële onderneming gericht op technische oplossingen op het gebied van energie / water en voedsel.

 

OPDRACHT

Rol: Controller / Consultant

De initiële opdracht betrof het tijdelijk invullen van een rol op de afdeling Finance & Control waarbij het focusgebied Financial Planning & Analysis betrof. Dit vanwege het vertrek van de toenmalige controller en het doorschuiven van een interne kandidaat. Naast het invullen van de geschetste functie was ook een SAP implementatie op handen alsmede het voornemen om een deel van de financetaken te centraliseren.

 

WERKZAAMHEDEN

 • Primaire focus op het invullen van de bestaande rol en het standaardiseren en doorontwikkelen van de huidige informatiestromen;
 • Participeren in standaardisatie van projecten over de verschillenden entiteiten die projecten uitvoeren, inclusief uitrol binnen de eigen entiteit;
 • Ondersteunen en mede invulling geven van SOx framework op lokaal niveau;
 • Implementatie van SAP FI-CO (Finance & Control) in de rol van keyuser met daarbij de rol als ‘bruggenbouwer’ tussen de verschillende modules;
 • Stabiliseren en vervolgens overdragen van de (financiële) organisatie na de implementatie van SAP, waaronder de maandafsluiting.

Na de succesvolle implementatie van SAP en het beleggen van de cruciale taken terug in de staande organisatie is een ondersteunende rol kortstondig uitgevoerd bij de SAP implementatie bij een van de andere project entiteiten van deze internationale organisatie.

NEEM CONTACT OP

Neem vrijblijvend contact op met ons door middel van het onderstaande formulier.


  Toestemming bewaren gegevens?
  Ja ik geef toestemming voor het bewaren van mijn gegevens.

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
  Ja ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen