+31 (0)53 482 22 44
Home » Opdrachtgevers

OPDRACHTGEVERS

Robert Muntel Financial Consultancy voert Interim Finance opdrachten uit voor organisaties in Nederland, met name in Midden-, Noord- en Oost- Nederland. Daarnaast ondersteunen wij organisaties met het uitvoeren van Werving & Selectie voor Finance vacatures op hbo(+)- en wo-niveau.

Veranderingen in organisaties, het inrichten en optimaliseren van (financieel) administratieve processen, verbeteren van de algehele managementinformatievoorziening, inzicht in de ontwikkeling van bedrijfsresultaten (business- / project control), scenario- / business planning, opzetten / optimaliseren van de algehele planning & control cyclus, implementatie van financiële applicaties en het bieden van continuïteit in de financieel (strategische) bedrijfsvoering zijn trajecten waarbij wij van dienst kunnen zijn.

De centrale doelstelling van onze dienstverlening is het realiseren van toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers, waarbij onze relaties snel kunnen beschikken over gekwalificeerde Finance Consultants. Robert Muntel Financial Consultancy investeert graag in een duurzame samenwerking met haar opdrachtgevers waarbij wij ons altijd richten op het bieden van kwalitatieve ondersteuning en toegevoegde waarde. Kernwoorden hierbij zijn openheid, gelijkwaardigheid, heldere communicatie en afspraak is afspraak. Om die ambitie waar te kunnen maken, investeren wij niet alleen in onze medewerkers maar ook in voortdurende contacten met de arbeidsmarkt.

De kennis, ervaring en competenties van onze medewerkers garanderen een optimale uitvoering van de opdracht waarbij wij een marktconforme tariefstelling bieden.